De Juiste Lijn

logo NDN nvd logo Orthomoleculair dietist glutenvrij coeliakie

WerkwijzeEen goede begeleiding begint met een goede anamnese. Dat is uitgebreid gesprek waarin we ingaan op verschillende factoren. We bespreken de reden van je komst, je huidige voedingspatroon, eventuele klachten, je verwachtingen en hoe we je het best kunnen helpen. Dit kan zijn door het vergroten van je kennis van voeding, het aanleren van andere gewoonten of een combinatie van beide.

Een eerste consult duurt ongeveer 75 minuten, vervolgafspraken 30 tot 45 minuten. Na het eerste consult kunnen we een vervolgafspraak inplannen. Wanneer dat is, verschilt per persoon Vaak is het zo, dat de vervolgafspraak binnen een paar weken plaatsvindt. Daarna wordt de tussentijd tussen twee afspraken vaak langer. Bij het eerste consult krijg je, als je wilt, een voedingsdagboekje. Door op te schrijven wat je op een dag allemaal eet en drinkt, krijg je inzicht in je huidige eetpatroon. Dat is vaak de eerste stap op weg naar een gezonde voeding. Mensen met darmklachten krijgen vooraf een vragenlijst toegestuurd.

Sinds mei 2018 hebben we uw schriftelijke toestemming nodig. Het is prettig als u onderstaande tekst vast door wilt kijken vooraf aan uw afspraak. U kunt deze tekenen tijdens de intake zodat we daarna zo snel mogelijk verder kunnen met waar u voor komt; een goed voedingsadvies.

Klik hier voor Toestemmingsformulier behandelovereenkomst

(U bent ten alle tijden bevoegd tot het intrekken van de verleende toestemming)